Social Media Marketing

Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε, διαχειριζόμαστε και ελέγχουμε τους λογαριασμούς social media των επιχειρήσεων και την διαφημιστική τους δραστηριότητα, αποτελεσματικά και στοχευμένα, με σκοπό την επαγγελματική αλληλεπίδραση με το κοινό.

Μαζί, υλοποιούμε στόχους και χτίζουμε σχέσεις

Το Social Media Marketing είναι ένας ισχυρός τρόπος για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, να αυξήσουν την αναγνωσιμότητα τους και να προσεγγίσουν πελάτες.

Μια επαγγελματική στρατηγική marketing στα Social Media, μπορεί να φέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην επιχείρησή σας, δημιουργώντας αφοσίωση στο brand και αύξηση στις πωλήσεις.

 

— Η Προσέγγισή Μας

Βασιζόμενοι στον τομέα δραστηριοποίησης της επιχείρησής σας, χρησιμοποιούμε το Facebook, το Instagram, το TikTok κλπ., με σκοπό να δημιουργήσουμε αναγνωρισιμότητα και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας ή/και τις πωλήσεις του eshop σας. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και δημοσίευση περιεχομένου, την παρακολούθηση της αφοσίωσης των ακόλουθων, την ανάλυση των αποτελεσμάτων και την δημιουργία στοχευμένων διαφημίσεων. Με σκοπό την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, προσεγγίζουμε το ψηφιακό μάρκετινγκ της επιχείρησής σας, μεθοδικά, οικονομικά και αποδοτικά, ώστε να μπορείτε σίγουρα να επωφεληθείτε μέσω της συνεργασίας μας.

— Δημιουργία Περιεχομένου

Οι μελλοντικοί σας πελάτες θα αναζητήσουν στα social media, πληροφορίες και κριτικές για υπηρεσίες και προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Το περιεχόμενο των προφίλ της επιχείρησης σας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες διαμόρφωσης της ψηφιακής σας εικόνας. Εμείς φροντίζουμε η επιχείρηση σας να διατηρεί ψηφιακή παρουσία, με το κατάλληλο περιεχόμενο την κατάλληλη στιγμή. Κείμενα, εικόνες και video, δημιουργούνται προσεκτικά, με σκοπό την ορθή και έγκαιρη δημοσιοποίησή τους.

— Facebook Ads

Στο Facebook δεν είναι τα likes το ζητούμενo. Χρειάζεστε χρήστες οι οποίοι είναι πιθανόν να μετατραπούν σε πελάτες και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να τους προσεγγίσετε είναι μέσω διαφημίσεων. Οι στοχευμένες στρατηγικές μας στις διαφημίσεις του Facebook, υποστηρίζονται από εμπειρία και φρέσκες ιδέες για δημιουργική εργασία, χωρίς άσκοπή χρήση του διαφημιστικού προϋπολογισμού. Γι ‘αυτό χειριζόμαστε επιτυχημένους λογαριασμούς Facebook, δημιουργώντας αποτελέσματα που επιστρέφουν την επένδυση.

“Η πλατφόρμα του Business Facebook επιτρέπει την πιο προηγμένη στόχευση από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα διαφήμισης Social Media, προσφέροντας εξαιρετικά πολύτιμα κριτήρια στόχευσης.”

— Instagram Ads

Το Instagram αποτελεί το No.1 μέσο κοινωνικής δικτύωσης γραφικού περιεχομένου. Σκοπός της κάθε επιχείρησης που διατηρεί παρουσία στην πλατφόρμα του, είναι να τραβήξει την προσοχή των χρηστών. Είναι αρκετό όμως αυτό; Οι διαφημίσεις που δημιουργούμε στο Instagram κάνουν κάτι περισσότερο από το να τραβήξουν την προσοχή. Μετατρέπουμε ένα απλό post σε δυναμικό, με στόχο την αλληλεπίδραση και τις πωλήσεις.

“Σε αντίθεση με τις οργανικές αναρτήσεις, οι διαφημίσεις στο Instagram μπορούν να συνδέσουν ένα post, απευθείας με μια σελίδα προϊόντος ή άλλη σελίδα προορισμού στην ιστοσελίδα ή στο eshop σας.”

— Πλάνο μηνός

Δημιουργούμε ένα κοινόχρηστο ημερολόγιο όλων των προγραμματισμένων ενεργειών στα προφίλ της επιχείρησης σας στα Social Media, στο οποίο έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή 24/7. Μπορείτε εύκολα να αναδιατάξετε τις προγραμματισμένες αναρτήσεις και διαφημίσεις, απλά μεταφέροντας τες στο πλάνο μας. Εμείς ετοιμάζουμε το πλάνο κάθε μήνα με ημερομηνίες, περιεχόμενο, στόχο και υλικό ανάρτησης. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εγκρίνετε τις ενέργειες και να προτείνετε τυχόν αλλαγές. Τα υπόλοιπα, αφήστε τα πάνω μας. Δείτε real-time τον πλάνο μηνός να υλοποιείται όπως το έχουμε προγραμματίσει.

— Αύξηση Αναγνωρισιμότητας (Followers)

Όσο αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών που ακολουθούν τα προφίλ σας στα Social Media, μειώνεται το κομμάτι του διαφημιστικού προϋπολογισμού το οποίο στοχεύει στην προσέγγιση νέων χρηστών. Μια αποτελεσματική στρατηγική marketing στα social media θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τους followers, όχι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά, σε χρήστες δηλαδή, οι οποίοι ενδιαφέρονται για αυτό που προσφέρετε. Θα διασφαλίσουμε ότι οι ακόλουθοί σας ταιριάζουν με το κοινό στο οποίο απευθύνεται η επιχείρησή, αυξάνοντας την απόδοση της επένδυσης σας.

— Δημιουργία σχέσεων (Engagement)

Η δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους χρήστες στα Social Media είναι πολύ σημαντική, καθώς αυξάνοντας την αφοσίωση των χρηστών, αυξάνονται και οι πιθανότητες μετατροπών όπως οι κλήσεις, οι επισκέψεις στο φυσικό σας κατάστημα και οι online/offline πωλήσεις. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την αφοσίωση (“likes”, σχόλια,μηνύματα κ.λπ.) στις αναρτήσεις σας στα Social Media. Όσο μεγαλύτερη αφοσίωση έχετε, τόσο ισχυρότερη είναι η σύνδεσή με το κοινό σας.

— Αύξηση επισκεψημότητας και μετατροπών (Traffic & Conversions)

Η αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα ή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα επηρεάσει άμεσα τους δυνητικούς σας πελάτες αλλά και τις πωλήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη διαφημίσεων στα Social Media όπου οδηγούν σε αύξηση της επισκεψιμότητας. Για να αυξήσουμε τις μετατροπές, θέτουμε συγκεκριμένους στόχους στις διαφημίσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Για παράδειγμα, δημιουργούμε καμπάνιες οι οποίες προβάλλονται μόνο στους πρόσφατους επισκέπτες της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.”

 

 

Είστε έτοιμοι να ενισχύσετε την επιχείρησή σας;

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από προσαρμοσμένες λύσεις  που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί και να βελτιώσει την ψηφιακή της παρουσία, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα ή κλείστε ραντεβού άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας Κλείστε ραντεβού