Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες, με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των επιχειρήσεων.

Μαζί, δημιουργούμε αφοσίωση

Οι καταναλωτές πλέον βασίζονται στην τεχνολογία για να βρουν πληροφορίες, υπηρεσίες και προϊόντα. Επομένως, οι ιστότοποι έχουν γίνει το πιο σημαντικό στοιχείο στο μάρκετινγκ των επιχειρήσεων.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι αρκετά απλή. Εμείς κάνουμε πολύ περισσότερα. Δημιουργούμε στρατηγικές εμπειρίες με στόχο, να προσελκύσουμε το κοινό σας, ενώ παράλληλα συμβάλουμε στην αξιοπιστία της επωνυμίας σας.

 

— Η Προσέγγισή Μας

Με δεδομένα την αισθητική και την καινοτομία και βασικό στόχο την προσέλκυση επισκεψιμότητας, προτείνουμε στρατηγικές για να πλαισιώσουν τη διαδικασία κατασκευής της εταιρικής σας ιστοσελίδας. Αφιερώνουμε χρόνο για να παρέχουμε προσαρμοσμένα σχέδια που ταιριάζουν ειδικά στις ανάγκες των πελατών μας. Οι σχεδιαστές μας προσαρμόζουν την ιστοσελίδα σύμφωνα με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το κοινό-στόχο σας. Σκοπός μας, να δημιουργούμε ιστοσελίδες που δίνουν στην επιχείρησή σας μια επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία.

— Ανάλυση Αναγκών

Η ομάδα σχεδιασμού της ιστοσελίδας, ερευνά και αναλυει πριν λάβει αποφάσεις που αφορούν την κατασκευή. Στηριζόμαστε σε στρατηγικές που βασίζονται στην έρευνα, διότι κατανοούμε τη σημασία των στόχων σας, τον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας, καθώς και τις ανάγκες των πελατών σας. Τα δεδομένα που εξετάζουμε, παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με πτυχές όπως η τοποθέτηση επωνυμίας, το κοινό-στόχος, η ροή χρηστών και ο ανταγωνισμός.

— Σχεδιασμός Layout

Το layout έχει να κάνει με την διάταξη του περιεχομένου και των πληροφοριών της επιχείρησης στην ιστοσελίδα σας. Σκοπός μας, να μεταφέρουμε με σαφή και περιεκτικό τρόπο όλες τις αναγκαίες πληροφορίες στον πελάτη σας, διατηρώντας ευκολία πλοήγησης. Για αυτό η διαδικασία της επιλογής του layout που θα χρησιμοποιήσουμε, δεν είναι θέμα μόνο αισθητικής. Με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και την δημιουργία μετατροπών, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό της δομής σε μια ιστοσελίδα.

— Μοντέρνο Design

Σε έναν κόσμο όπου η μίμηση αποτελεί την εύκολη διέξοδο, είναι σημαντικό να εστιάσετε σε μια πιο δημιουργική ψηφιακή παρουσία. Αφιερώνουμε τον κατάλληλο χρόνο στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας, για να βρούμε λύσεις οι οποίες θα ενσωματώσουν σε αυτήν το γούστο και τις προτιμήσεις σας. Φροντίζουμε να έχετε έναν σχεδιασμό που λειτουργεί ομαλά τόσο για την επιχείρησή σας όσο και για τους πελάτες της. Μια καλά σχεδιασμένη και δημιουργική ιστοσελίδα μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.

— Φιλικό προς όλες τις συσκευές

Μια ιστοσελίδα οφείλει πλέον να να είναι φιλική προς όλες τις συσκευές. Αυτό σημαίνει πως το μέγεθος του περιεχομένου της, αλλάζει αυτόματα ανάλογα με τη συσκευή στην οποία προβάλλεται, είτε πρόκειται για smartphone, tablet, laptop ή desktop. Όλα τα project ιστοσελίδων στα οποία δουλεύουμε, σχεδιάζονται με σκοπό να ανταποκρίνονται πλήρως. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα σας, θα λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά από οποιαδήποτε συσκευή την επισκέπτονται οι πελάτες σας.

— Δημιουργία Περιεχομένου

Οι χρήστες ξέρουν πώς να αναγνωρίζουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και είναι επιτακτική ανάγκη να έχουν πρόσβαση σε αυτό όπως και όταν το θέλουν. Το ποιοτικό περιεχόμενο που δημιουργούν οι ειδικοί μας, λειτουργεί για να προσελκύσει και να πείσει τους υποψήφιους πελάτες, με στόχο την αύξηση των αποτελεσμάτων σας. Κάθε κομμάτι του περιεχομένου που δημιουργούμε, γίνεται με βάση την εμπειρία του χρήστη και την θέση της επιχείρησης σας.

— Έλεγχος & Παράδοση

Προγραμματίζουμε κάθε μας project ξεχωριστά, με σκοπό την σωστή οργάνωση, χρονικά και ποιοτικά. Για αυτό το λόγο άλλωστε, σας γνωστοποιούμε εξ αρχής τον χρόνο που θα χρειαστεί από την έναρξη της κατασκευής μέχρι και την δημοσίευση της ιστοσελίδας σας καθώς και τις τεχνικές λεπτομέρειες. Πριν την παράδοση του project, οφείλουμε να κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους ώστε να είμαστε σίγουροι πως όλα είναι έτοιμα για την δημοσίευση της ιστοσελίδας σας.

— Συντήρηση & Ενημέρωση

Πλέον γνωρίζουμε τη σημασία ύπαρξης μιας καλά δομημένης και σχεδιασμένης ιστοσελίδας. Δεν αρκεί όμως απλά η δημοσίευση της. Η σωστή συντήρηση, συμβάλλει στη εξασφάλιση της ασφάλειας της ιστοσελίδας, στην αύξηση του αριθμού των νέων επισκεπτών καθώς και στο να παραμένει συνεχώς ενημερωμένη. Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε υπηρεσίες τακτικής συντήρησης και ενημέρωσης, με σκοπό την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των επισκεπτών και την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Είστε έτοιμοι να ενισχύσετε την επιχείρησή σας;

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από προσαρμοσμένες λύσεις  που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί και να βελτιώσει την ψηφιακή της παρουσία, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα ή κλείστε ραντεβού άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας Κλείστε ραντεβού