Google Ads

Ερευνούμε τον ανταγωνισμό, σχεδιάζουμε στρατηγική, ρυθμίζουμε και βελτιστοποιούμε τις διαφημίσεις των επιχειρήσεων με γνώμονα την προβολή στο κατάλληλο κοινό, την κατάλληλη στιγμή.

Μαζί, αυξάνουμε επισκεψιμότητα, μετατροπές και αφοσίωση. Διαφημιστείτε στο διαδίκτυο και προσεγγίστε τους χρήστες ακριβώς τη στιγμή που δείχνουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μπορεί να το έχετε ακούσει ως PPC (pay-per-click) ή SEM (Search Engine Marketing).

Μέσω του Google Ads, λαμβάνουμε την μεγαλύτερη απόδοση από κάθε άλλη μέθοδο διαφήμισης. Οι διαφημίσεις μας θα εμφανισθούν μόνο στο κοινό που εμείς θα έχουμε ορίσει και το οποίο πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτό που προσφέρει η επίχειρησή σας.

 

— Η Προσέγγισή Μας

Αφιερώνουμε τον κατάλληλο χρόνο για να μελετήσουμε την επιχείρησή και το κοινό-στόχο σας και έπειτα δημιουργούμε μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ με σκοπό την προσέλκυση πελατών. Με αυτόν το τρόπο ξέρουμε πως και πότε να στοχεύσουμε το κοινό με προωθητικές ενέργειες, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αναλογικά με τον διαφημιστικό σας προϋπολογισμό. Με επίσημη πιστοποίηση διαφήμισης από την Google, φροντίζουμε την άμεση επιστροφή της επένδυσής σας και την δημιουργία μετρήσιμων αποτελεσμάτων.

— Λογαριασμός Google Ads

Εφόσον δεν υπάρχει ήδη ενεργός διαφημιστικός λογαριασμός της επιχείρησης σας στην πλατφόρμα του Google Ads, δημιουργούμε έναν μαζί από την αρχή. Ο λογαριασμός αυτός αποτελεί πλέον ιδιοκτησία σας και σας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε πάνω από το 80% των χρηστών του διαδικτύου (Google,YouTube κ.α), προβάλλοντας τους διαφημίσεις. Ένας πιστοποιημένος διαφημιστής, θα συνδεθεί στο λογαριασμό σας με σκοπό την δημιουργία, τον έλεγχο και την βελτιστοποίηση της διαφημιστικής δραστηριότητας της επιχείρησης.

— Έρευνα & Σχεδιασμός

Η συνεχής έρευνα και ο σχεδιασμός είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία οποιασδήποτε μορφής ψηφιακού μάρκετινγκ. Η έρευνά μας δίνει μια εικόνα για το όραμα, τον βασικό σκοπό, τους στόχους, τις στρατηγικές, το κοινό-στόχο, τις ανάγκες της επιχείρησής σας καθώς και τον ανταγωνισμό. Ενσωματώνοντας την έρευνα αγοράς στους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σας, σχεδιάζουμε πλάνο αύξησης της αφοσίωσης, της αναγνωρισιμότητας και των κερδών, μέσω της διαφήμισης.

— Στρατηγική Διαφήμισης

Με σκοπό την ενδυνάμωση του brand της επιχείρησης σας, την αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα/eshop ή το φυσικό σας κατάστημα και την δημιουργία πωλήσεων, δημιουργούμε στρατηγική διαφήμισης Google Ads, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε τις εξειδικευμένες γνώσεις μας για να εξασφαλίσουμε την αποδοτικότερη χρησιμοποίηση του διαφημιστικού σας προϋπολογισμού με βάση πάντα τους στόχους που έχουμε θέσει.

— Στόχευση & Προϋπολογισμός

Η διαδικασία στόχευσης, μας επιτρέπει να επιλέξουμε το κοινό στο οποίο θα προβληθούν οι διαφημίσεις σας, με βάση κριτήρια όπως: η τοποθεσία, τα δημογραφικά χαρακτηριστικά και τα ενδιαφέροντά ή ακόμα και με το τι πληκτρολογούν ή το ποιες ιστοσελίδες επισκέπτονται οι δυνητικοί πελάτες. Σε συνδυασμό με την αποδοτικότερη διαχείριση του προϋπολογισμού, θα προσεγγίσουμε δυνητικούς πελάτες, οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε, οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, μετατρέποντας την διαφήμιση σας από έξοδο σε επένδυση.

— Έλεγχος & Βελτιστοποίηση

Η διαφήμιση δεν τελειώνει με την δημιουργία της. Παρακολουθούμε συνεχώς τις ενεργές καμπάνιες, με σκοπό τον εντοπισμό ευκαιριών αλλά και την αποφυγή λανθασμένων κινήσεων και άσκοπης χρήσης του προϋπολογισμού. Τα αποτελέσματα που παίρνουμε από την πρώτη κιόλας μέρα έναρξης της διαφήμισης, είναι ιδιαίτερα σημαντικά για να κατανοήσουμε την συμπεριφορά των χρηστών που αλληλεπιδρούν με αυτήν καθώς και τον ανταγωνισμό. Επομένως, η συνεχής βελτιστοποίηση των διαφημιστικών εκστρατειών είναι καθήκον μας.

— Μέτρηση & Ανάλυση

Ανακαλύπτουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών καμπανιών, παρακολουθώντας, συλλέγοντας και μετρώντας τα αποτελέσματα. Τα δεδομένα που μετράμε και αναλύουμε, μας δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για την αποδοτικότητα της επένδυσης σας στην διαφήμιση, καθώς και για τις απαραίτητες ενέργειες όπου θα πρέπει να προβούμε ώστε να βελτιώσουμε την απόδοση στο μέλλον.

— Αξιοπιστία & Ασφάλεια

Με γνώμονα την παροχή αξιοπιστίας και στόχο την διατήρηση της ασφάλειας, δε μεσολαβούμε στον διαφημιστικό σας προϋπολογισμό. Ως διαχειριστές του διαφημιστικού σας λογαριασμού, φροντίζουμε να γνωρίζετε πάντα το ποσό που ξοδεύτηκε και σε ποια διαφήμιση. Με λίγα λόγια, είμαστε δίπλα σας με σκοπό η επιχείρησή σας να διατηρεί μια μόνιμη και αποδοτική διαφημιστική δραστηριότητα εντός του ορισμένου προϋπολογισμού, τροφοδοτώντας την λειτουργία της με αποτελεσματικότητα και εχεμύθεια.

Είστε έτοιμοι να ενισχύσετε την επιχείρησή σας;

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από προσαρμοσμένες λύσεις  που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί και να βελτιώσει την ψηφιακή της παρουσία, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα ή κλείστε ραντεβού άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας Κλείστε ραντεβού