Your Digital
Outhouse Integrators

Όχι Inhouse, ούτε Outsource. Εδώ ξεχωρίζουμε από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις σε μόνιμη καθημερινή επαφή, αναλαμβάνοντας όλο το ψηφιακό κομμάτι προώθησης.

Μαζί…Σαν να είμαστε εκεί!

Outhouse / aʊthaʊs / (noun)

1. Αποφεύγοντας την δαπανηρή δημιουργία τμήματος εσωτερικής διοίκησης digital marketing 2. Διατηρώντας τον έλεγχο και την αμεσότητα στην επικοινωνία.

 

Μιλήστε μας για το project και τους στόχους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Storyline

Intro
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023

Intro

Η Ιστορία μας


Κάντε κλικ στο κάθε έτος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εξέλιξή μας

2015

Από νεαρή ηλικία,η ενασχόληση του με τους υπολογιστές ήταν δεδομένη. Από το 2015, ο Μανώλης Παυλίδης ξεκινάει ως freelancer web developer με πτυχίο από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνων και για τα επόμενα 2 χρόνια εργάζεται στον ελεύθερο χρόνο του δημιουργώντας ιστοσελίδες για επιχειρήσεις και ιδίωτες.

2016

Το 2016,ο αδερφός του, Νικόλας Παυλίδης ξεκινάει το ταξίδι του στον κόσμο του Ψηφιακού Μάρκετινγκ. Παράλληλα με τις σπουδές του στο τομέα του Μαρκετινγκ & Μανατζμεντ, αναπτύσει τις δεξιότητές του μέσω του Skillshop και ύστερα από εξετάσεις πιστοποιείται από την Google ώς Ad Specialist.

2017

Για τις ανάγκες επιχείρησης, Μανώλης και Νικόλας συνεργάζονται για να βοηθήσουν σε project δημιουργίας ψηφιακής παρουσίας από το μηδέν. Kατασκευάζουν εταιρική ιστοσελίδα, διαχειρίζονται τα social media και δημιουργούν διαφημίσεις μέσω Google Ads καλύπτοντας παράλληλα όλες τις γραφιστικές απαιτήσεις σε εκτυπώσιμα και ψηφιακά μέσα. Έτσι γεννιέται η ιδέα…

2018

Τον Μάρτιο του 2018, ιδρύεται η Onebron ξεχωρίζοντας εξ αρχής από τον ανταγωνισμό με έναν απλό σκοπό: να δώσει έμφαση στην ανάπτυξη και την βελτίωση του ψηφιακού κόσμου μικρομεσαίων και start-up επιχειρήσεων.

2019

Το 2019 ηταν μια γεματη χρονια. Οι ανάγκες των πελατών οδήγησαν στην ανάπτυξη των προσφερόμενων υπηρεσιών όπως και στην προθήκη νέων μελών στην ομάδα της Onebron ώς project members. Πλέον, η Onebron είναι σε θέση να αναλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι των αναγκών για την ψηφιοποίηση μιας επιχείρησης. Εκτυπώσεις, γραφιστικά, υπηρεσίες φωτογράφησης και βιντεοληψίας όπως και υπηρεσίες ανάλυσης και ανάπτυξης στην ψηφιακη οικονομία, πλέον όλα μέσω της ομάδας μας.

2020

Το 2020, παράλληλα με την συνεχή ανάπτυξη, ξεκινάει στην Onebron ένα νέο project. Το δικό μας ERP-SAAS (σύστημα επιχειρησιακού σχεδιασμού). Μέσω του WiLL.O Suite οι επιχειρήσεις θα μπορούν να διαχειρίζονται πλήρως την αποθήκη, τις αγορές, τις πωλήσεις, τα οικονομικά τους, διαβιβάζοντας αυτόματα τα παραστατικά στην ψηφιακή πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ, αλλά και να προσαρμόζουν το λογισμικό καθαρά πάνω στις ανάγκες τους. Το Νοέμβριο του ίδιου έτους η Onebron επίσημα πιστοποιήθηκε από την Google ώς Google Partner στον τομέα του μάρκετινγκ και της διαφήμισης.

2021

Μια ιδιαίτερη χρονιά για τον κόσμο μας αλλά και μια χρονιά γεμάτη αλλαγές για τον κόσμο του επιχειρείν. Οι ανάγκες προσαρμογής στα δεδομένα καθώς και η μετάβαση πολλών επιχειρήσεων στο ψηφιακό εμπόριο και γενικότερα στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα, αποτέλεσαν την προτεραιότητα της Onebron.Είμαστε υπερήφανοι που μέσα στο 2021, όχι μόνο καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά φέραμε εις πέρας και ολοκληρωμένες μεταποιήσεις επιχειρήσεων με σκοπό την βιωσιμότητα τους.

2022

Στο ξεκίνημα του έτους 2022, ένα απο τα μεγαλύτερα στοιχήματα ήταν να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα νέα ψηφιακά δεδομένα. Με πλέον πάνω από 150 επιχειρήσεις στο πελατολόγιο μας και 500 διαφορετικά ολοκληρωμένα project, βαδίζουμε μαζί με όσους μας επέλεξαν, με ένα μότο “Together We Go Digital”.

2023

Το 2023 μας βρήκε σε νέα γραφεία κάτι που απο μόνο του έφερε ανανέωση στην ομάδα μας. Με την αρχή του έτους, εγκαινιάσαμε και μια νέα λειτουργία, (myPLAN) μέσω της οποίας οι συνεργάτες μας μπορούν να παρακολουθήσουν real time την πορεία της συνεργασίας μας καθώς και να ανανεώσουν την συνδρομή τους, εύκολα και γρήγορα. Η συνέχεια αναμένεται να είναι εξίσου δημιουργική με μοναδικό μας στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών μας, παραμένοντας το ίδιο αποδοτικοί και άμμεσοι.

Η αποστολή μας:

Ως εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ που
εστιάζει στην άμεση συνεργασία,
βοηθάμε τις επιχειρήσεις να αναπτύσσονται
και να βελτιώνουν την παρουσία τους
σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Η βιωσιμότητα και η εξέλιξη μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτήν των πελατών μας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Οι Δουλειές μας

Μια ματιά στα project, την απόδοση και τα αποτελέσματα της Onebron, δίπλα στους πελάτες και συνεργάτες μας.

Δείτε τις δουλειές μας