Κατασκευή E-shop

Κατασκευάζουμε και υποστηρίζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα, αυξάνοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των επιχειρήσεων.

Μαζί, πραγματοποιούμε πωλήσεις

Ένα e-shop δεν διαφέρει πολύ από το φυσικό σας κατάστημα. Στην ουσία, η κατασκευή του, είναι η μεταφορά του φυσικού σας καταστήματος στο διαδίκτυο.

Ο στόχος ενός e-shop είναι να πείσει ακόμη και τους λιγότερο εξοικειωμένους με το διαδίκτυο χρήστες, να κάνουν τις αγορές τους διαδικτυακά. Γι ‘αυτό τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργούμε έχουν έναν ελκυστικό σχεδιασμό που δίνει έμφαση στη φιλικότητα προς τον χρήστη.

 

— Η Προσέγγισή Μας

Στην Onebron χρησιμοποιούμε τις δεξιότητες και την εμπειρία μας στον σχεδιασμό, την κατασκευή και το μάρκετινγκ του ηλεκτρονικού σας καταστήματος για να σας παρέχουμε ένα  σωστά δομημένο σύνολο ψηφιακών υπηρεσιών. Διαμορφώνουμε στρατηγικές παροχής προσαρμοσμένων λύσεων, αναλόγως τον κλάδο δραστηριοποίησης, που επιτρέπουν στην επιχείρησή σας να σημειώσει αυξημένη επισκεψιμότητα και πωλήσεις. Με την δημιουργία ενός eshop βοηθάμε το φυσικό σας κατάστημα να επεκτείνει την εμβέλεια προσφοράς του, σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό, μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

— Ηλεκτρονικό κατάστημα

Γνωρίζουμε ότι η εμπειρία των χρηστών και τα έσοδα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος συμβαδίζουν. Όταν οι χρήστες βρίσκουν τη διαδικασία αγοράς δύσκολη, αργή ή πολύπλοκη, συνήθως αποχωρούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να έχει σχεδιαστεί με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να κάνει εύκολες τις αγορές των πελατών σας. Στην Onebron επικεντρωνόμαστε στην παροχή μιας εμπειρίας εύκολης, εντυπωσιακής και γρήγορης ως προς τις αγορές του χρήστη, με στόχο την άυξηση των μετατροπών.

— Σύστημα Πληρωμών

Όλα μας τα project ηλεκτρονικών καταστημάτων υποστηρίζουν όλους τους τρόπους πληρωμής που επιθυμεί να δέχεται μέσω αυτού η κάθε επιχείρηση. Από τους offline τρόπους πληρωμής (Αντικαταβολή, Τραπεζική μεταφορά, κ.λ.π.), αλλά και τους online, όπως οι πληρωμές μέσω καρτών σε συνεργασία με την τράπεζα που επιθυμείτε ή ακόμα και την διασύνδεση με την πλατφόρμα πληρωμών PayPal.

— Περιβάλλον Διαχείρισης (Παραγγελίες & Απόθεμα)

Το σύστημα οργάνωσης και διαχείρισης των παραγγελιών που δέχεστε μέσω του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, είναι πολύ σημαντικό για την σωστή λειτουργία της επιχείρησής σας αλλά και της σχέσης σας με τους πελάτες. Για τον λόγο αυτό, όλα μας τα project έχουν ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης παραγγελιών και αποθεμάτων των προϊόντων, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εύκολα και αποτελεσματικά.

— Responsive Design

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει πλέον να να είναι φιλικό προς όλες τις συσκευές. Αυτό σημαίνει πως το μέγεθος του περιεχομένου του, αλλάζει αυτόματα ανάλογα με τη συσκευή στην οποία προβάλλεται, είτε πρόκειται για smartphone, tablet, laptop ή desktop. Όλα τα project ηλεκτρονικών καταστημάτων στα οποία δουλεύουμε, σχεδιάζονται με σκοπό να ανταποκρίνονται πλήρως. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι to e-shop σας θα λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά από οποιαδήποτε συσκευή και αν κάνουν πλοήγηση οι πελάτες σας.

— Καταγραφή Εκπαίδευσης

Πέρα από την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, εξίσου σημαντική είναι η διαχείριση των προϊόντων σας, των εισερχόμενων παραγγελιών αλλά και των εγγεγραμμένων πελατών. Επομένως, μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος, η εκπαίδευση για την σωστή και εύκολη διαχείριση όλων των παραπάνω, γίνεται σε μια συνεδρία η οποία καταγράφει όλα τα βήματα αλλά και όσες απορίες τυχών προκύψουν. Έτσι έχετε πάντα διαθέσιμο το βίντεο με όλα τα βήματα διαχείρισης του e-shop σας για να κάνετε ανασκόπηση σε όποια απορία σας δημιουργηθεί.

— Έλεγχος & Παράδοση

Προγραμματίζουμε κάθε μας project ξεχωριστά, με σκοπό την σωστή οργάνωση, χρονικά και ποιοτικά. Για αυτό το λόγο άλλωστε, σας γνωστοποιούμε εξ αρχής τον χρόνο που θα χρειαστεί από την έναρξη της κατασκευής μέχρι και την δημοσίευση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος καθώς και τις τεχνικές λεπτομέρειες. Πριν την παράδοση του project, οφείλουμε να κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους ώστε να είμαστε σίγουροι πως όλα είναι έτοιμα για την δημοσίευση ενός e-shop.

— Συντήρηση & Διαχείριση

Πλέον γνωρίζουμε τη σημασία της ύπαρξης ενός αισθητικά εντυπωσιακού και εύκολου, ως προς την χρήση, ηλεκτρονικού καταστήματος. Δεν αρκεί όμως απλά η δημοσίευση του. Η σωστή συντήρηση, συμβάλλει στη εξασφάλιση της ασφάλειάς του, στην αύξηση του αριθμού των νέων επισκεπτών καθώς και στο να παραμένει συνεχώς ενημερωμένο. Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε υπηρεσίες τακτικής συντήρησης και ενημέρωσης, με σκοπό την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των επισκεπτών και την ομαλή λειτουργία του e-shop σας.

Είστε έτοιμοι να ενισχύσετε την επιχείρησή σας;

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από προσαρμοσμένες λύσεις  που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί και να βελτιώσει την ψηφιακή της παρουσία, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα ή κλείστε ραντεβού άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας Κλείστε ραντεβού