Απλά – Ξεκάθαρα – Λογικά

Όλες οι προσφορές μας, είναι προσαρμοσμένες πάνω στις ανάγκες του εκάστοτε project.

Με σκοπό όμως την ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών μας, παρακάτω αναγράφουμε ενδεικτικά κόστη για μερικές απο τις βασικές μας υπηρεσίες.

Μαζί, ανεβάζουμε τον πήχη στη βαθμολογία ποιότητας-τιμής

από 400€

Ιστοσελίδες

Κατασκευή ιστοσελίδας απόλυτα σχεδιασμένης για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Μάθετε περισσότερα
από 800€

E-Shop

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος, εύκολο για τον χρήστη και εξοπλισμένο με όλες τις αναγκαίες βασικές λειτουργίες για το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησής σας.

Μάθετε περισσότερα
από 110€/μήνα

Google Ads

Προσιτή, συγκεκριμένη και αποτελεσματική διαχείριση της διαφημιστικής δραστηριότητας της επιχείρησής σας απο πιστοποιημένους Google Ads Specialists.

Μάθετε περισσότερα
από 90€/μήνα

Social Media Marketing

Πλήρης διαχείριση του περιεχομένου των καναλιών κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram και το TikTok, με realtime πλάνο marketing στο οποίο έχετε πρόσβαση και εσείς.

Μάθετε περισσότερα
από 20€/μήνα

Συντήρηση & Διαχειρίση

Υπηρεσίες συντήρησης, ασφαλείας και ενημέρωσης, με σκοπό την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των επισκεπτών και την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας ή του eshop σας.

Μάθετε περισσότερα
από 65€

Σχεδιασμός λογότυπου

Λογότυπο με προτάσεις που ταιριάζουν στην επιχείρηση σας. Μαζί όλα τα ψηφιακά και εκτυπωτικά προϊόντα του και με σκοπό την χρησιμοποίησή του σε όλο το φάσμα προώθησης της επωνυμίας σας.

Μάθετε περισσότερα
από 80€

Επαγγελματικές κάρτες

Προσαρμοσμένες και μοναδικές επαγγελματικές κάρτες σχεδιασμένες να εκφράζουν την ουσία της επιχείρησής σας και των προϊόντων/υπηρεσιών της.

Μάθετε περισσότερα

Λάβετε προσφορά

Σας εγγυόμαστε πως η προσφορά που θα λάβετε θα είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, οικονομική και σε λογικά χρονικά πλαίσια παράδοσης.

Μιλήστε μας για το project σας