Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σε αυτήν την τεχνολογική εποχή, έχει δημιουργηθεί μια τεράστια ψηφιακή αγορά η οποία αυξάνει τα περιθώρια κέρδους για όλες τις επιχειρήσεις. Ο μόνος τρόπος για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες αυτής της άφθονης αγοράς είναι η κατασκευή ενός ιστοτόπου με κίνητρα για την επιχείρησή σας. Στην Onebron παρέχουμε στους πελάτες μας μια πρωτοποριακή τεχνολογία δημιουργώντας ιστοσελίδα με πλούσια χαρακτηριστικά που συνδέει και αλληλοεπιδρά με τους πελάτες της και οδηγεί σε βελτιωμένες μετατροπές. Τα πάντα σχετικά με την ιστοσελίδα σας – συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου, του τρόπου εμφάνισης και του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί – καθορίζονται από τη σχεδίαση και την κατασκευή. Παρακάτω εξηγούμε τι ορίζεται σαν σχεδίαση και τι σας κατασκευή μιας ιστοσελίδας και στην συνέχεια καταγράφουμε τα οφέλη και την σημασία της.

Σε αυτήν την τεχνολογική εποχή, έχει δημιουργηθεί μια τεράστια ψηφιακή αγορά η οποία αυξάνει τα περιθώρια κέρδους για όλες τις επιχειρήσεις. Ο μόνος τρόπος για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες αυτής της άφθονης αγοράς είναι η κατασκευή ενός ιστοτόπου με κίνητρα για την επιχείρησή σας. Στην Onebron παρέχουμε στους πελάτες μας μια πρωτοποριακή τεχνολογία δημιουργώντας ιστοσελίδα με πλούσια χαρακτηριστικά που συνδέει και αλληλοεπιδρά με τους πελάτες της και οδηγεί σε βελτιωμένες μετατροπές. Τα πάντα σχετικά με τον ιστότοπό σας – συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου, του τρόπου εμφάνισης και του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί – καθορίζονται από τη σχεδίαση και την κατασκευή της ιστοσελίδας. Παρακάτω εξηγούμε τι ορίζεται σαν σχεδίαση και τι σας κατασκευή μιας ιστοσελίδας και στην συνέχεια καταγράφουμε τα οφέλη και την σημασία της.

Σχεδίαση

Η σχεδίαση ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία εξοικείωσης, σχεδιασμού και δημιουργίας μιας συλλογής ηλεκτρονικών αρχείων που καθορίζουν τη διάταξη, τα χρώματα, τα στυλ κειμένου, τη δομή, τα γραφικά, τις εικόνες και τη χρήση διαδραστικών λειτουργιών που προσφέρουν οι σελίδες στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

Κατασκευή

Η κατασκευή και ή ανάπτυξη του ιστού είναι η τέχνη και η επιστήμη της δημιουργίας εφαρμογών στο διαδίκτυο, η κωδικοποίηση με τρόπο που προσθέτει λειτουργικότητα στην ιστοσελίδα σας και παρακινεί τους επισκέπτες να λάβουν την επιθυμητή δράση.

ΟΦΕΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Υπάρχει μια τεράστια ανταγωνιστική αγορά στην οποία θέλετε να εισάγετε την επιχείρησή σας ή βρίσκετε ήδη σε μια; Το βασικότερο που πρέπει να σκεφτείτε είναι το πώς θα κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει. Όντας απλά στην αγορά δεν είναι αρκεί. Οι υποψήφιοι πελάτες σας θα πρέπει να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν το εμπορικό σήμα και  την παρουσία σας. Τότε μόνο η επιχείρησή σας θα μπορέσει να είναι πιο ανταγωνιστική και μακροπρόθεσμα πιο επιτυχής.
Ένας από τους ευκολότερους τρόπους προσέγγισης πελατών, είναι μέσω του Διαδικτύου. Για αυτό, η επιχείρησή σας χρειάζεται μία ιστοσελίδα, η οποία θα σας αντιπροσωπεύει δίνοντάς σας μια ψηφιακή παρουσία που αφορά αποκλειστικά εσάς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προφέρετε.
Αν η δημιουργία και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας γίνει σωστά, μπορεί να σας προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI) από οποιαδήποτε διαφήμιση ή προώθηση. Εάν αυτοί οι λόγοι δεν είναι αρκετοί, στην Onebron καταγράψαμε 9 βασικούς λόγους για τους οποίους η επιχείρησή σας χρειάζεται αρχικά μία ανανεωμένη ιστοσελίδα.

ΟΦΕΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Υπάρχει μια τεράστια ανταγωνιστική αγορά στην οποία θέλετε να εισάγετε την επιχείρησή σας ή βρίσκετε ήδη σε μια; Το βασικότερο που πρέπει να σκεφτείτε είναι το πώς θα κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει. Όντας απλά στην αγορά δεν είναι αρκεί. Οι υποψήφιοι πελάτες σας θα πρέπει να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν το εμπορικό σήμα και  την παρουσία σας. Τότε μόνο η επιχείρησή σας θα μπορέσει να είναι πιο ανταγωνιστική και μακροπρόθεσμα πιο επιτυχής.
Ένας από τους ευκολότερους τρόπους προσέγγισης πελατών, είναι μέσω του Διαδικτύου. Για αυτό, η επιχείρησή σας χρειάζεται έναν ιστότοπο, ο οποίος θα σας αντιπροσωπεύει δίνοντάς σας μια ψηφιακή παρουσία που αφορά αποκλειστικά εσάς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προφέρετε.
Αν η δημιουργία και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας γίνει σωστά, μπορεί να σας προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI) από οποιαδήποτε διαφήμιση ή προώθηση. Εάν αυτοί οι λόγοι δεν είναι αρκετοί, στην Onebron καταγράψαμε 9 βασικούς λόγους για τους οποίους η επιχείρησή σας χρειάζεται αρχικά έναν  ανανεωμένο ιστότοπο.

Επαγγελματική εικόνα

Η ύπαρξη ιστοσελίδας σας βοηθά να δημιουργήσετε μια επαγγελματική εικόνα. Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες που μπορούν να μετατραπούν σε νέους πελάτες άμεσα και γρήγορα. Αυτό δημιουργεί την εντύπωση ότι η εταιρεία σας είναι αξιόπιστη και πλήρως εναρμονισμένη με την εποχή. Η σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα θα δώσει μια ιδιαίτερης σημασίας επαγγελματική πινελιά στην επιχείρησή σας.

Επιχειρηματικές πληροφορίες

Η ιστοσελίδα, σας καθιστά εύκολα προσβάσιμους. Μπορείτε να καταχωρίσετε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας σε αυτήν, όπως τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό φαξ, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε καθώς και πιθανές ειδικές προσφορές. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να λάβουν μια σύντομη αναφορά για εσάς μόνο με την επίσκεψη τους στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.

Εργαλείο προώθησης

Η ιστοσελίδα είναι το πιο βολικό και επαγγελματικό διαφημιστικό εργαλείο. Εξασφαλίζει μια λιγότερο δαπανηρή και συνεχή προώθηση στην επιχείρησή σας.

Δημιουργεί Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Εκατομμύρια πελάτες συνδέονται καθημερινά στο διαδίκτυο για καταναλωτικούς λόγους. Διαθέτοντας μια διαδικτυακή παρουσία, η επιχείρηση σας  γίνεται μέρος του ηλεκτρονικού εμπορίου σε μια εικονική αγορά.

Ερευνητικές πληροφορίες

Η ιστοσελίδα σας παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες έρευνας στους επισκέπτες σας. Πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν ώρα στο διαδίκτυο ψάχνοντας άρθρα, πληροφορίες για εκπαιδευτικό σκοπό και για πολλά άλλα. Μπορείτε να απευθυνθείτε έτσι σε πολλούς επισκέπτες εάν η ιστοσελίδα σας έχει πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία αναζητούν.

Δημογραφική αγορά

Το World Wide Web ή το WWW είναι η δημοφιλέστερη εικονική αγορά με το υψηλότερο ποσοστό δημογραφικής συγκέντρωσης. Αυτό αποτελείται κυρίως από μια πληθώρα χρηστών οι οποία ενδέχεται να ξοδεύει περισσότερο χρήματα στο διαδίκτυο σε σχέση με την φυσική αγορά. Μπορείτε να στοχεύσετε έτσι σε μια μεγάλη μάζα πελατών μέσω του διαδικτύου. Πελάτες που ενδεχομένως δεν θα είχατε ποτέ.

Παγκόσμια αγορά

Το Διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο μέσο. Αν έχετε μια ιστοσελίδα, μπορείτε να τον επισκεφθείτε από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας για πληροφορίες και προσφορές. Αυτό δίνει στην επιχείρησή σας μια παγκόσμια παρουσία μετατρέποντας το φυσικό σας κατάστημα σε ένα εύκολα προσβάσιμο ψηφιακό.

Διαθεσιμότητα και χρόνος

Η επιχείρησή σας μπορεί να έχει συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας, αλλά η ιστοσελίδα σας δεν δεσμεύεται από χρονοδιαγράμματα. Οι χρήστες μπορούν να την επισκέπτονται οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Η ιστοσελίδα σας μπορεί να εξυπηρετεί τον πελάτη σας όλο το εικοσιτετράωρο χωρίς προφανώς να σας χρεώνει υπερωρίες.

Αξιοπιστία

Οι άνθρωποι πιστεύουν σε αυτό που βλέπουν. Όταν θα έχετε μια εμφανή παρουσία στο διαδίκτυο, μπορείτε να γοητεύσετε τους επισκέπτες και να δείξετε εμπιστοσύνη στην εμπειρία και την εργασία σας. Με την παροχή πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, μπορείτε να λαμβάνετε άμεσα παραγγελίες από τους επισκέπτες σας. Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργήσει νέα περιθώρια κέρδους για την επιχείρησή σας.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ζώντας στον ψηφιακό κόσμο, ένας δικτυακός χώρος αποτελεί πλέον αναγκαιότητα για μια επιχείρηση, μεγάλη ή μικρή. Εάν έχετε μια επιχείρηση και δεν έχετε ιστοσελίδα, ίσως χάνετε πολλές ευκαιρίες για την επιχείρησή σας. Η ίδια η ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη πολλών διαφορετικών στρατηγικών μάρκετινγκ για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο ιστός έχει πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια από οποιαδήποτε άλλη μορφή διαφήμισης. Η ιστοσελίδα σας θα είναι το κέντρο της ηλεκτρονικής παρουσίας της εταιρείας σας. Μέσα από αυτήν, στην συνέχεια θα διαφημίζετε την επιχείρησή σας ψηφιακά σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) και μέσω διαφημιστικών πλατφορμών όπως το Google Ads.
Η αυξανόμενη ορατότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που καθιστά σημαντική την ύπαρξη ιστοσελίδας. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι έχουν ακούσει για την επιχείρησή σας, μπορεί να θέλουν να διεξάγουν την αγοραστική τους έρευνα online πρώτα, πριν να επιλέξουν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους για να σας επισκεφθούν. Οι περισσότεροι χρήστες θα ψάξουν στο διαδίκτυο για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία πριν από την αγορά για να ελέγξουν πρώτα την αξιοπιστία του. Ένα πολύ σπουδαίο χαρακτηριστικό στο διαδίκτυο είναι ότι το μέγεθος της εταιρείας σας δεν έχει σημασία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος που να μην επιτραπεί το καλοστημένο και αξιόλογο site σας να κατατάγει στην Google σε υψηλότερα αποτελέσματα, μπροστά από έναν μεγάλο πολυεθνικό ανταγωνιστή και να σας διοχετεύσει μέρος της κυκλοφορίας του. Αυτό αποτελεί μεγάλο μέρος του λόγου ότι μια ιστοσελίδα είναι ακόμα πιο σημαντική για μια μικρή επιχείρηση, καθώς αν στηθεί σωστά, τείνει να ισορροπήσει τον ανταγωνισμό
Οι ιστοσελίδες είναι επίσης διαθέσιμες και προσβάσιμες 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα του έτους. Εξαιτίας αυτού, οι πελάτες σας μπορούν να την επισκέπτονται για υποστήριξη ή πληροφορίες όποτε είναι βολικό για αυτούς. Η ιστοσελίδα σας θα λειτουργεί ως πολύτιμος και πάντα διαθέσιμος πόρος για πληροφορίες οι οποίες διαφορετικά θα ήταν προσβάσιμες μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες της επιχείρησής σας. Μια ιστοσελίδα με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να προσφέρει μια δραματική ώθηση στις πωλήσεις. Πριν από την εποχή του διαδικτύου, οι άνθρωποι ξοδεύαν πολύ χρόνο περιπλάνησης,χωρίς να ξοδεύουν, σε εμπορικά κέντρα, ψάχνοντας για τα κατάλληλα για αυτούς καταστήματα. Οι ιστοσελίδες παρέχουν λύση σε αυτό το πρόβλημα φέρνοντας τα καταστήματα πλέον στους πελάτες, στην άνεση του σπιτιού και τους επιτρέπουν να ψωνίσουν για προϊόντα που ψάχνουν.

Έχοντας έναν ιστοχώρο και μια στρατηγική παρουσίασης, σας επιτρέπει να εμπορευτείτε την επιχείρησή σας online. Υπάρχουν πολλές στρατηγικές μάρκετινγκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαφημίσετε και να εμπορευτείτε την επιχείρησή σας. Όλες οι στρατηγικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές. Ποιες από αυτές θα επιλέξετε, εξαρτάται από τον τύπο της επιχείρησης στην οποία βρίσκεστε. Στην Onebron μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ, με βάση πάντα την επιχείρηση και τις ανάγκες σας.

Το συμπέρασμά μας και προσωπική συμβουλή προς όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι πως είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε επιχείρηση να έχει αρχικά μια ιστοσελίδα. Όσο πιο επαγγελματική είναι η ιστοσελίδα σας, τόσο περισσότερα πλεονεκτήματα μπορείτε να κερδίσετε.