Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Με όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να αναζητούν ένα αποτελεσματικό ψηφιακό μάρκετινγκ ή και γενικότερα μια συνολική στρατηγική μάρκετινγκ, η ανάγκη για συμβούλους έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι αποτέλεσμα του συνεχώς αυξανόμενου ανταγωνισμού, καθώς και του μειωμένου προϋπολογισμού που έχουν στην διάθεση τους κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να δημιουργήσουν ένα εσωτερικό τμήμα μάρκετινγκ. Δημιουργείται έτσι η αναγκαιότητα ύπαρξης ενός συμβούλου μάρκετινγκ ή μιας επιχείρησης με άτομα που να είναι ειδικευμένα και έμπειρα σε μια σειρά από μεθόδους όπως πχ. online μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή και προώθησή τους.

Οι σύμβουλοι μάρκετινγκ είναι τόσο περιζήτητοι καθώς βοηθούν να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των επιχειρήσεων και του online κόσμου, βοηθώντας τους να εμπορευθούν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το εμπορικό τους σήμα με τον σωστό τρόπο.

Με όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να αναζητούν ένα αποτελεσματικό ψηφιακό μάρκετινγκ ή και γενικότερα μια συνολική στρατηγική μάρκετινγκ, η ανάγκη για συμβούλους έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι αποτέλεσμα του συνεχώς αυξανόμενου ανταγωνισμού, καθώς και του μειωμένου προϋπολογισμού που έχουν στην διάθεση τους κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να δημιουργήσουν ένα εσωτερικό τμήμα μάρκετινγκ. Δημιουργείται έτσι η αναγκαιότητα ύπαρξης ενός συμβούλου μάρκετινγκ ή μιας επιχείρησης με άτομα που να είναι ειδικευμένα και έμπειρα σε μια σειρά από μεθόδους πχ. online μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή και προώθησή τους.

Οι σύμβουλοι μάρκετινγκ είναι τόσο περιζήτητοι καθώς βοηθούν να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των επιχειρήσεων και του online κόσμου, βοηθώντας τους να εμπορευθούν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το εμπορικό τους σήμα με τον σωστό τρόπο.

Ο ρόλος της Onebron ως σύμβουλος ψηφιακού μάρκετινγκ

Ο ρόλος  μας στις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες είναι η συμβουλή, η σχεδίαση, ο προγραμματισμός και η έρευνα, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η επιχείρηση χρησιμοποιεί το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο για να προσεγγίσει πελάτες και να διατηρεί παρουσία στις σωστές πλατφόρμες.

Αυτό που προσφέρουμε είναι μια συνεργασία με τις επιχειρήσεις, με σκοπό τον καθορισμό του καλύτερου τρόπου εμπλοκής τους με τους πελάτες. Ένας σύμβουλος μάρκετινγκ χρησιμοποιεί το υφιστάμενο επιχειρηματικό μοντέλο της επιχείρησης, για να εξετάσει ποιο είναι το δυναμικό της αγοράς και στη συνέχεια δημιουργεί μια στρατηγική μάρκετινγκ που θα πρέπει να λειτουργήσει με επιτυχία για το εμπορικό σήμα, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε τους στόχους σας. Όσον αφορά στο τι ακριβώς επικεντρωνόμαστε στην Onebron, αυτό εξαρτάται από την επιχείρηση και τις ανάγκες σας.

Ακολουθούν μερικές από τις πιο τυπικές ευθύνες που μπορούμε να αναλάβουμε στην Onebron ως σύμβουλοι μάρκετινγκ της επιχείρησης σας:

 • Εύρεση νέων ευκαιριών για την επιχείρηση σας, να συνεργαστεί με υπάρχοντες πελάτες και να προσελκύσει νέους.
 • Αξιολόγηση του υπάρχοντος μάρκετινγκ, πχ. στα κοινωνικά μέσα, το SEO και το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αξιοποίηση του για προτάσεις δημιουργίας αποτελεσματικότερων μεθόδων.
 • Προτάσεις βελτίωσης της εταιρικής επωνυμίας, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στους πελάτες.
 • Βελτίωση της εμπλοκής και της επικοινωνίας με τους πελάτες.
 • Συντονισμός των πλατφορμών για δημοσίευση περιεχόμενου, όπως μια ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας το SEO για να διασφαλιστεί ότι όλο το περιεχόμενο είναι φιλικό προς τα μηχανήματα αναζήτησης και κατατάσσει την ιστοσελίδα της επιχείρησης και τις σελίδες της, σε υψηλές θέσεις στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης.
 • Προτάσεις διαφημιστικών πρακτικών και καμπανιών που εκτελούνται μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κοινωνικών μέσων, Google αλλά και προτάσεις τοπικού μάρκετινγκ.
 • Παρακολούθηση αναλυτικών στοιχείων με σκοπό την διασφάλιση ότι επιτυγχάνονται τα βέλτιστα αποτελέσματα. Στο ελάχιστο δυνατό, αυτό περιλαμβάνει το Google Analytics, την κονσόλα αναζήτησης Google και την παρακολούθηση και καταγραφή επισκεπτών της ιστοσελίδας.
 • Σχέδια αφοσίωσης: πώς να αναπτύξετε ένα νέο ή πώς να βελτιώσετε ένα υπάρχον.
 • Ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ: πώς να την ευθυγραμμίσετε με τη γενική στρατηγική της επιχείρησης και τον τρόπο αποτελεσματικής εφαρμογής και μέτρησης της.
 • Πλατφόρμες ψηφιακού μάρκετινγκ: προτάσεις σχετικά με τις κατάλληλες πλατφόρμες, με βάση τις ανάγκες της εταιρείας.

Κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τους πελάτες και τις πωλήσεις σας, ενώ ταυτόχρονα να εξασφαλίσετε την υπάρχουσα πελατεία και να αυξήσετε την αφοσίωση της. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τα αφήσετε όλα στην τύχη και να ξοδέψετε άσκοπα χρήματα.
Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για όσα αφορούν το Ψηφιακό Μάρκετινγκ και να καθορίσουμε μαζί τους στόχους σας, να αναπτύξουμε ένα στρατηγικό σχέδιο μάρκετινγκ και στη συνέχεια να ορίσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε μακροπρόθεσμα να μετρήσετε την επιτυχία σας.

Ποιος χρειάζεται τη βοήθεια ενός συμβούλου ψηφιακού μάρκετινγκ και γιατί;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι σύμβουλοι ψηφιακού μάρκετινγκ μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμοι για ορισμένες επιχειρήσεις, αλλά η ερώτηση είναι πώς ξέρετε πότε χρειάζεστε τη βοήθειά τους και γιατί;

Παραδείγματα επιχειρήσεων οι οποίες μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία τους μαζί μας είναι εταιρείες που:

 • Θέλουν να επεκτείνουν και να αναπτύξουν την πελατειακή τους βάση.
 • Πρέπει να ορίσουν ισχυρούς, καλά καθορισμένους στόχους μάρκετινγκ.
 • Θέλουν ένα ισχυρό σχέδιο μάρκετινγκ που εστιάζει τόσο σε βραχυπρόθεσμους όσο και σε μακροπρόθεσμους στόχους.
 • Χρειάζονται βοήθεια για τη μέτρηση βασικών αναλυτικών στοιχείων για να βελτιώσουν τις πιθανότητες επιτυχίας.
 • Επιθυμούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τους υπάρχοντες αλλά και τους υποψήφιους πελάτες.
 • Θέλουν να επεκταθούν σε νέες αγορές.
 • Θέλουν να κατανοήσουν πλήρως τον τρόπο με τον οποίο ο ανταγωνισμός διακινείται στον ψηφιακό κόσμο. (Ανταγωνιστική ευφυΐα)

ΟΦΕΛΗ

Για τις επιχειρήσεις, η βοήθεια ενός συμβούλου ψηφιακού μάρκετινγκ μπορεί να τους επιτρέψει να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και να εισέλθουν σε νέες αγορές, βελτιώνοντας την επιτυχία τους και ενισχύοντας τα έσοδά τους. Για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να αντιμετωπίσουν τις δικές τους ανάγκες ψηφιακού μάρκετινγκ, η συνεργασία τους μαζί μας μπορεί να τους βοηθήσει να διασφαλίσουν ότι έχουν μια ισχυρή στρατηγική με στόχους που μπορούν να επιτευχθούν και θα βοηθήσουν την πρόοδό τους όσον αφορά την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων τους.
Τοποθετήστε την εμπειρία των πελατών σας στο προσκήνιο αξιοποιώντας τις πολλαπλές ευκαιρίες που προκύπτουν από τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες που παρουσιάζονται. Παρέχετε στους πελάτες σας αυξημένες επιλογές προσαρμογής, καταγράφοντας ένα τεράστιο αριθμό πολύτιμων δεδομένων που δημιουργούνται από τις ψηφιακές τους δραστηριότητες.

Με απλά λόγια, η συμβουλευτική υπηρεσία που προσφέρουμε είναι μια περίπτωση εξεύρεσης της σωστής στρατηγικής και τακτικής για τις ανάγκες κάθε μεμονωμένης επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

ΣΗΜΑΣΙΑ

Το διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό εργαλείο μάρκετινγκ στον σημερινό κόσμο που εστιάζει στην τεχνολογία και γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό οι επιχειρήσεις να κατανοήσουν πώς ένας σύμβουλος μάρκετινγκ μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους και να πάρουν την επιχείρησή στα χέρια τους.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί να επιτρέψει σε μια επιχείρηση να εμπλακεί αποτελεσματικότερα με τους πελάτες της, καθώς και να προσεγγίσει ευκολότερα  νέους υποψήφιους πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε την πρώτη συνάντηση, χωρίς καμία χρέωση και να συζητήσουμε για ότι απορίες έχετε.