Η εταιρεία ξεκίνησε την λειτουργία της τον Μάρτιο του 2018 με ιδρυτές τους αδερφούς Μανώλη και Νικόλα Παυλίδη. Ο πρώτος ασχολείται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 2015 με αναγνωρισμένο πτυχίο από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο δεύτερος ασχολείται με την διαχείριση κοινωνικών δικτύων και την διαφήμιση και προώθηση στο ψηφιακό κόσμο από το 2016, με πτυχίο στο τομέα του Management από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και αναγνωρισμένη πιστοποίηση διαφήμισης από την Google.

Κινητήριος παράγοντας ίδρυσης της εταιρείας, ήταν να προσφέρουμε σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, μια εναλλακτική μέθοδο διαχείρισης της ψηφιακής τους παρουσίας. Βγάζοντας τους έτσι από το δίλλημα επιλογής μεταξύ ενός εξωτερικού απρόσωπου συνεργάτη και την δαπανηρή δημιουργία τμήματος εσωτερικής διοίκησης digital marketing.Η Onebron λειτουργεί συνεργατικά σε μόνιμη καθημερινή επαφή με τους πελάτες της, μετατρέποντας τα αρνητικά στοιχεία από τις δυο ανώτερες επιλογές σε θετικά.

Η Onebron ξεκίνησε με βασικές λειτουργείες της την κατασκευή και σχεδίαση ιστοσελίδων καθώς και την ψηφιακή διαχείριση και προώθηση των επιχειρήσεων στην Google και στα Social Media. Στην συνέχεια προστέθηκαν στις υπηρεσίες της ο γραφιστικός σχεδιασμός και η συμβουλευτική. Όλα με βασικό γνώμονα την βελτίωση της ψηφιακής παρουσίας του πελάτη.

“Στόχος της εταιρείας μας, τέθηκε εξ αρχής, η ανάπτυξη και η βελτίωση του ψηφιακού κόσμου μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ιδιωτών.”

Με απώτερο σκοπό την στήριξη των μικρών επιχειρήσεων να ανταπεξέλθουν στον πολυκίνητο ψηφιακό κόσμο του ίντερνετ, η εταιρεία προσφέρει μέσα από τα διαμορφωμένα πακέτα καθώς και από τις μεμονωμένες υπηρεσίες, τις οικονομικότερες λύσεις για επιχειρήσεις και ιδιώτες τέτοιου μεγέθους.